RTSH 24 Live
Pastrimi i parave, shtohen subjektet nën mbikëqyrje, ndryshon vlera minimale e transaksioneve

Pastrimi i parave, shtohen subjektet nën mbikëqyrje, ndryshon vlera minimale e transaksioneve

Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka gati një tjetër draftligj “Për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimin e terrorizmit”

Grekët mbyllin pikën kufitare të Kapshticës deri më 8 shkurt

Grekët mbyllin pikën kufitare të Kapshticës deri më 8 shkurt

Pala greke ka mbyllur pikën kufitare të Kapshticës deri më 8 shkurt.  Për këtë shkak ministria e Jashtme shqiptare bën

Përbërja e qeverisë së re të SHBA-së

Përbërja e qeverisë së re të SHBA-së

Kabineti i presidentit të ri amerikan Joe Biden reflekton larminë kombëtare të SHBA. Përbërja e kabinetit është pasqyrë

Ambasadorët e QUNTIT: KQZ-ja në Kosovë ta kryejë punën pa ndërhyrje

Ambasadorët e QUNTIT: KQZ-ja në Kosovë ta kryejë punën pa ndërhyrje

Kryetarja e KQZ, Valdete Daka tha në një konferencë shtypi, se ndjehet e kërcënuar në punën e saj prej disa partive politike.

Meta: Koha për të menduar e vepruar për shqiptarët!

Meta: Koha për të menduar e vepruar për shqiptarët!

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka deklaruar sot se Shqipëria zë vendin e parë në Europë për numrin e azilantëve ekonomikë.

Politikë

Ekonomi

Aktualitet

Bota

Amerika

Rajoni

Kosova

Sociale

Kulturë

Teknologji

Kuriozitete

Kuzhina

Lifestyle