RTSH 24 Live

Muzikë

Miley Cyrus sërish në krye të klasifikimeve

Miley Cyrus sërish në krye të klasifikimeve

Miley Cyrus është rikthyer sërish në krye të klasifikimeve muzikore. Për rreth 6 javë ajo vijon të kryesojë me albumin

Albumet dhe këngët më të mira të vitit 2020

Albumet dhe këngët më të mira të vitit 2020

Ky vit ka qenë mjaft i vështirë si për muziken, po ashtu dhe për artistët/muzikantët, duke qene se pandemia e Covid-19 bllokoi

Inxhinieri i "Thriller" i Michael Jackson, Bruce Swedien, shuhet në moshën 86 vjeçare

Inxhinieri i "Thriller" i Michael Jackson, Bruce Swedien, shuhet në moshën 86 vjeçare

Inxhinieri i regjistrimit Bruce Swedien, puna e të cilit në albumet e Michael Jackson Bad, Off the Wall dhe Thriller ndihmoi në përcaktimin e

Ja si mund t’i dëgjoni këngët pjesëmarrëse në Festivalin e RTSH

Ja si mund t’i dëgjoni këngët pjesëmarrëse në Festivalin e RTSH

Të gjitha këngët pjesëmarrëse në Festivalin e 59-të në RTSH mund t’i dëgjoni tashmë në Youtube në

“Baby Shark” tejkalon “Despacito”-n, mbi 7 miliardë klikime në YouTube

“Baby Shark” tejkalon “Despacito”-n, mbi 7 miliardë klikime në YouTube

Kënga për fëmijë “Baby Shark” dhe melodia e saj janë kthyer në videon më të klikuar në YouTube, duke tejkaluar

“Divani Lunxhot”, Edicioni i gjashtë u mbajt për dy ditë në fshatin Dhoksat

“Divani Lunxhot”, Edicioni i gjashtë u mbajt për dy ditë në fshatin Dhoksat

Edicioni i 6-të i “Divanit Lunxhot”, një veprimtari kulturore e konsoliduar e folkut dhe traditës nuk u ndërpre as këtë

Takimi Ndërkombëtar i Orkestrave të Harqeve

Takimi Ndërkombëtar i Orkestrave të Harqeve

Ndonëse në kohë pandemie qyteti i Elbasanit nuk ka ndaluar jetën kulturore, ndonëse shfaqjet dhe koncertet janë përcjellë