RTSH 24 Live

Politikë

Rama në Spanjë, merr pjesë në takimin e Internacionales Socialiste: U morën vendime të rëndësishme

24/02/2024

Rama në Spanjë, merr pjesë në takimin e Internacionales Socialiste: U morën vendime të rëndësishme

Kryeministri Edi Rama ndodhet në Spanjë ku ka marrë pjesë në takimin e Këshillit të Internacionales Socialiste që po zhvillohet në Madrit. 

Vetë kryeministri Rama ka bërë të ditur se “nën udhëheqjen e Presidentit të Internacionales Socialiste, kryeministrit të Spanjës Pedro Sánchez, morëm një sërë vendimesh të rëndësishme”.

Hapja e këtij takimi u bë nga kryeministri i Spanjës Pedro Sánchez, në cilësinë e presidentit të kësaj organizate.  

Kryetari i Partisë Socialiste shoqërohet në këtë forum politik nga Sekretari i Përgjithshëm Blendi Klosi, Sekretari Organizativ Arben Pëllumbi dhe Romina Kuko si Sekretare për Marrëdhëniet me Jashtë në Partinë Socialiste. 

/rtsh.al/