RTSH 24 Live

Film

Dhjetë filmat më të shtrenjtë të shfaqur ndonjëherë

27/08/2023

Dhjetë filmat më të shtrenjtë të shfaqur ndonjëherë

Renditja e dhjetë filmave më të shtrenjtë u përpilua duke përdorur të dhëna nga IMDb dhe Indeksi i Çmimeve të Konsumit në SHBA.

Prodhimet e listuara janë renditur sipas buxhetit të Indeksit të Çmimeve të Konsumit në SHBA për vitin e lëshimit.

Kleopatra- Viti: 1963. Kostoja e filmit 372 milionë dollar.

Avengers: “Fundi i lojës”- Viti: 2019. Kostoja e filmit 356 milionë dollarë.

Piratët e Karaibeve ”Në skaj të botës”- Viti: 2007. Kostoja e filmit 342 milionë dollarë.

Avengers: “Infinity War” - Viti: 2018. Kostoja e filmit 300v milionë dollarë.

Titaniku- Viti: 1997. Kostoja e filmit 298 milionë dollarë.

Spider-Man 3- Viti: 2007. Kostoja e filmit 294 milionë dollarë.

Rapunzel - Viti: 2010. Kostoja e filmit 280 milionë dollarë.

Avengers: “Age of Ultron” - Viti: 2015. Kostoja e filmit 280 milionë dollarë.

Harry Potter - Viti: 2009. Kostoja e filmit 276 milionë dollarë.

Piratët e Karaibeve “Përtej skajit të detit”- Viti: 2011. Kostoja e filmit 276 milionë dollarë.

/rtsh.al/