RTSH 24 Live

Televizion

Sezoni i ri radio-televiziv/ RTSH vë në përdorim të gjitha asetet. Gati për prodhime të reja radio-televizive dhe podcast-e

02/09/2023

Sezoni i ri radio-televiziv/ RTSH vë në përdorim të gjitha asetet. Gati për prodhime të reja radio-televizive dhe podcast-e

Në prag të këtij sezoni të ri radio-televiziv, RTSH është gati t’i ofrojë publikut një programacion të larmishëm, teksa ka hapur dyert për të rinjtë.

Radio Tirana do të sjellë prodhime radio-televizive dhe podcaste, duke shfrytëzuar të gjitha asetet e medias publike, të cilat prej vitesh nuk janë vënë në funksion.

Studio-ja, ku 15 vite më parë realizohej radionovela e parë shqiptare “Rruga me Pisha”. Në vitet 2008-2009 u realizua emisioni “Dimension”. Ndërsa tani, e pajisur me aparatura të teknologjisë bashkëkohore do të kthehet në studion e podcasteve.

Tashmë kanë nisur edhe përgatitjet për realizimin e emisioneve muzikore radiofonike në studio me pajisje të parametrave profesionalë.

Një tjetër ambjent që është rivënë në funksion është salla e vizionimit, ku i nënshtrohen kontrollit të gjitha prodhimet e reja përpara transmetimit.

RTSH synon të vijë tek publiku këtë sezon edhe me një gamë të gjerë emisionesh rinore dhe alternative.

Gazetare: Albana Agolli

/RTSH