RTSH 24 Live

Film

Prezantohet traileri i ri "John Wick: Kapitulli 4"

19/02/2023

Prezantohet traileri i ri "John Wick: Kapitulli 4"

Traileri i fundit për “John Wick: Kapitulli 4” u publikua nga Lionsgate më 16 shkurt 2023, për nder të një ngjarjeje promovuese të quajtur 'Wick Week'. Me një gjatësi prej 90 sekondash, traileri është vendosur në një version të ripërpunuar të "Woke Up This Morning", një këngë që shumë e njohin si temë e The Sopranos.

Xhirimet janë kryer kryesisht në Berlin, Paris, Japoni dhe Nju Jork. Filmi i ardhshëm shfaqet pas përfundimit të "John Wick: Kapitulli 3 Parabellum". Filmi i fundit “John Wick: Kapitulli 4” është më i gjatë deri më tani, duke arritur në total gati tre orë nga fillimi në fund. Filmi do të shfaqet për herë të parë në kinema më 24 mars.

/rtsh.al/