RTSH 24 Live

Letërsi

Presidenti Begaj: Të kthejmë vëmendjen te libri shqip! 

23/04/2023

Presidenti Begaj: Të kthejmë vëmendjen te libri shqip! 

Në Ditën Botërore të Librit, presidenti i vendit Bajramn Begaj ka bërë thirrje për të kthyer vëmendjen te libri shqip. Në një status në rrjetin social Facebook zoti Begaj kërkoi "Të mbështesim dhe të motivojmë shkrimtarët, përkthyesit, botuesit, studiuesit, lexuesit, të gjithë ata që bëjnë të mundur që trashëgimia më e madhe identitare e jona, gjuha shqipe, të mbrohet e të pasurohet çdo ditë e më shumë!".

 

/ rtsh.al /