RTSH 24 Live

Ekonomi

1.8 milionë vaksina falas kundër brucelozës në të imëta

07/02/2024

1.8 milionë vaksina falas kundër brucelozës në të imëta

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, gjatë këtij viti ka parashikuar të kryhejë 1.8 milionë vaksina falas kundër brucelozës në të imëta. 

Lajmi është dhënë nga ministrja Anila Denaj.

Ajo ka thënë se “siguria ushqimore është prioritet, duke filluar që nga kontrolli i veterinerëve në terren për çrrënjosjën e sëmundjeve të ndyshme te kafshët”.

/ rtsh.al /