RTSH 24 Live

Aktualitet

Radio Tirana mbush 85 vjeç - Zërat më të spikatur të radios më të vjetër shqiptare

28/11/2023

Radio Tirana mbush 85 vjeç - Zërat më të spikatur të radios më të vjetër shqiptare

Radio Tirana mbush 85 vjeç.

85 vite të mbushura me histori, krenari dhe qindra materiale që kanë shoqëruar breza. Nga korridoret e saj kanë kaluar dhe kontribuar individë që u kthyen në modele për shumëkënd që ndiqte rrugën e medias.

Radio Tirana ka qenë një shkollë për të gjjthë ata që kanë lënë gjurmë në ekranet shqiptare.

Vizioni i Radio Tiranës është i qartë. Synohet një shkrirje mes radios dhe televizionit dhe kjo po tentohet të arrihet nëpërmjet podkasteve, të cilat tanimë kanë marrë formë e jetë dhe kanë nisur transmetimet e para.

Minutazhin e zgjeruar kushtuar 85-vjetorit të Radio Tiranës, do të keni mundësi ta ndiqni të plotë të enjten e 30 nëntorit.

/RTSH/