RTSH 24 Live

Coronavirus

Pas 40 orësh bllokimi nga kontrollorët e Kullës, ulet avioni në Rinas me vaksinat antiCovid

08/04/2021

Pas 40 orësh bllokimi nga kontrollorët e Kullës, ulet avioni në Rinas me vaksinat antiCovid

Pas 40 orësh bllokim është ulur avioni i parë në aeroportin e Rinasit. Sipas FlightRadar, mësohet se avioni i parë i ulur në pistës i përket “Air Albania”. Ky avion është nisur nga Stambolli dhe në të janë sasia e vaksinave të radhës kundër Ccovid-19. Kjo ulje në pistën e Rinasit vjen pas zhbllokimit të krizës së ndodhur dhe se mësohet se do të ketë 2 avionë që do të vijnë nga Air Albania.