RTSH 24 Live

Sociale

Karikaturat e Tefë Palushit, ekspozohen në Galerinë e Arteve disa nga punimet e tij

14/05/2024

Karikaturat e Tefë Palushit, ekspozohen në Galerinë e Arteve disa nga punimet e tij

Veprat e karikaturistit shkodran, Shtjefën Palushi, po qëndrojnë këto ditë të ekspozuara në ambientet e Galerisë së Arteve të Shkodrës.

Pjesë e ekspozitës për Tefën janë edhe disa punime të vëllait të tij, Paulinit.

Karikaturat e Tefës ngjajnë aktuale edhe në realitetin e sotëm të shoqërisë sonë”, shprehet kështu Juka, drejtuesi i galerisë.

Shtjefën Palushi i njohur si Tefa përmes penelit të tij të hollë do të shquhej edhe përtej Shkodrës për humorin e tij therës dhe jo vetëm.

Në fundjavë Galeria e Arteve përgatitet të sjellë një tjetër ekspozitë për vizitorët e saj, tematika e së cilës është arkitektura.

Përgatiti: Marjo Gjini

/rtsh.al/