RTSH 24 Live

Kulturë

Festivali 62-të i Këngës po afron, këngëtaret e natës së dytë zhvillojnë provat së bashku me orkestrën

09/12/2023

Festivali 62-të i Këngës po afron, këngëtaret e natës së dytë zhvillojnë provat së bashku me orkestrën

Edhe pak ditë na ndajnë nga ngjarja më e rëndësishme e muzikës së lehtë shqiptare, Festivali i 62-të i Këngës po afron, ndërsa të gjithë komponentët janë bërë bashkë për të sjellë një spektakël të vërtetë.

Këngëtarët të cilët do të ngjiten në skenë natën e dytë të festivalit kanë zhvilluar provat së bashku me orkestrën Simfonike të Radio Televizionit Shqiptar.

Skena e madhe e Festivalit të Këngës ka qenë gjithmonë mikpritëse jo vetëm e artistëve të cilët kanë vite në skenë por edhe atyre të rinj.

Ndërsa na ndajnë vetëm 10 vite përpara nisjes së festivalit emocionet janë prezente tek të gjithë artistët.

Edicioni i 62-të i Festivalit të Këngës do të mbahet në datat 19, 20, 21 dhe 22 dhjetor.

Gazetare: Katerina Kule

/rtsh.al/