RTSH 24 Live

Teknologji

Aplikacionet e smartfonëve që do t'ju thjeshtojnë jetën

22/09/2023

Aplikacionet e smartfonëve që do t'ju thjeshtojnë jetën

Smartfonët tanë janë bërë një varësi e përditshme! Shumica e njerëzve nuk mund të kalojnë një ditë pa shfletuar rrjetin ose pa kontrolluar përditësimet më të fundit në mediat sociale. 

Aplikacioni Sunrise - është një aplikacion iPhone që shërben si një orë alarmi, duke ju zgjuar 15 minuta para lindjes së diellit për një fillim qetësues të ditës suaj.

Aplikacioni Flipboard - Flipboard është një aplikacion që thjeshton gjetjen dhe leximin e lajmeve që bazohen në interesat tuaja. Ai ofron një përvojë pa reklama dhe ju lejon të personalizoni burimin tuaj të lajmeve.

Waze -Waze është një aplikacion navigimi shumë i saktë që ofron përditësime trafiku në kohë reale, raporte aksidentesh dhe informacione mbi rrugët. Është një opsion më i besueshëm për të lëvizur se shumica e aplikacioneve të navigimit.

Adobe Fill & Sign - Adobe Fill & Sign ju lejon të importoni dhe modifikoni dokumente dhe imazhe PDF, duke e bërë të lehtë nënshkrimin dhe ruajtjen e dokumenteve në mënyrë digjitale. Është një mjet i dobishëm për trajtimin e dokumenteve.

Shazam -Shazam identifikon këngët duke dhënë menjëherë titullin dhe artistin e këngës. Është e përkryer për të zbuluar të preferuarat e reja.

Rootd- Rootd është një aplikacion iPhone dhe Android i krijuar për të ndihmuar individët me ankth. Ai ofron mësime të drejtuara, ushtrime të frymëmarrjes, ditar dhe ndihmë për sulmin e panikut, duke e bërë atë një mjet të vlefshëm për menaxhimin e stresit.

Cookpad - Cookpad është një aplikacion recetash që ju lidh me një gamë të larmishme recetash. Kjo ju lejon të ruani recetat tuaja të preferuara, të menaxhoni listat e blerjeve dhe të zbuloni pjata të reja bazuar në preferencat tuaja. Është një mjet i dobishëm për kuzhinierët dhe amvisat e shtëpisë.

Google Hangouts - Google Hangouts është një aplikacion i gjithanshëm i bisedës me video që mbështet bisedat në grup dhe ndarjen e ekranit, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për t'u lidhur me miqtë dhe familjen.

Goodreads - Goodreads është aplikacioni për dashamirësit e leximit, që ju mundëson të vlerësoni dhe rishikoni librat, të krijoni një listë leximi dhe të merrni pjesë në sfidat e leximit. Gjithashtu ju lidh me miqtë për të ndarë përvojat tuaja të leximit.

Snapseed - Snapseed është një aplikacion falas për redaktimin e fotografive që përmirëson imazhet tuaja me mjete për rregullimin e ngjyrës dhe aplikimin e filtrave të paracaktuar. Është i disponueshëm si në App Store ashtu edhe në Google Play.

/rtsh.al/