RTSH 24 Live

Aktualitet

Aeroporti i Kukësit nis fluturimet e para me 15 korrik, me Zyrihun dhe Stambollin

11/06/2021

Aeroporti i Kukësit nis fluturimet e para me 15 korrik, me Zyrihun dhe Stambollin

Kryeministri Edi Rama ka dhënë lajmin se me 15 korrik Aeroporti i Kukësit do të nisë fluturimet me Zvicrën dhe Turqinë. Në një postim ën fFacebook Rama shkruan se kush mendoi se aeroporti u hap vertëm për fushatë u gabua

“Se ç'ishin ca miq që thoshin Aeroporti Ndërkombëtar i Kukësit ishte sa për fushatë, po unë s'bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum me Air Albanian në portën e hapur të qiellit të Kukësit

Po nuk mbaron me kaq, lajme të tjera nga ky front së shpejti:

1€ + taksat domethënë:

Kukës - Zyrih 12 EUR,

Zyrih - Kukës 28.66 EUR,

Kukës - Stamboll 12 EURO,

Stamboll - Kukës 23 EURO", shkruan Rama.