RTSH 24 Live

Sociale

1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, RTSH feston me fëmijët e punonjësve

01/06/2024

1 Qershori, Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve, RTSH feston me fëmijët e punonjësve

1 Qershori është dita  dedikuar fëmijëve, ku përtej buzëqeshjeve dhe lumturisë së tyre është dhe një ditë ndërgjegjësimi për krijimin e një të ardhme të sigurt për to.

Radio Televizioni Shqiptar në këtë ditë feste priti fëmijët e punonjësve të RTSh-së për të festuar së bashku ditën e tyre e për të  ndarë momente të gëzuara në një festë plot me ngjyra.

Dita e fëmijëve u vendos në datën 1 qershor, sepse në këtë datë është mbajtur Konferenca Botërore e Mirëqenies së Fëmijëve në Gjenevë, në 1925. Dy vjet më pas festa e 1 Qershorit filloi të festohet në të gjithë botën.

/RTSH/