RTSH 24 Live

Televizion

RTSH konkurs për realizimet audiovizive

13/07/2023

RTSH konkurs për realizimet audiovizive

Radio Televizioni Shqiptar hap dyert për të gjithë krijuesit, artistët, personalitete të medies dhe skenës shqiptare!

Nëse ke shkruar një projekt, të ftojmë të bashkohesh me ne, në një erë të re! Në shtepinë e madhe e mikpritëse të të gjithë artistëve në vend!
 
Ti që dashuron televizionin, skenën, artin, kulturën, aktualitetin, politikën apo sportin ke vendin tënd këtu!

Kushdo prej jush mund të shkruaj një spektakël madhështor, një skenar filmi apo dokumentar, një program mbi aktualitetin dhe politikën, mbi artin dhe kulturën, një film apo emision për fëmijë.

Radio Televizioni Shqiptar, risjell epokën e re digjitale! Eja dhe lë gjurmën tënde...

Apliko në konkursin e shpallur për prodhimet e pavarura audio- vizive, në website zyrtar www.rtsh.al - seksioni NJOFTIME!