RTSH 24 Live

Art

Nostalgji në Liverpool Arena! Ish-yjet e Eurovizionit dhurojnë spektakël

13/05/2023

Nostalgji në Liverpool Arena! Ish-yjet e Eurovizionit dhurojnë spektakël

Ish-yjet e Eurovizionit ngjiten në skenë për të interpretuar këngët klasike të të mëdhenjve si: Mahmood interpreton "Imagine" nga John Lennon, Netta këndon "You Spin Me Round (Like a Record)" nga Dead or Alive, Daði Freyr interpreton "Whole Again" nga Atomic Kitten dhe Cornelia Jakobs këndojnë "I Turn To You" nga Melanie C.

Sonia, nga Mbretëria e Bashkuar performoi në skenë këngën "Better the Devil You Know" nga viti 1993.

Duncan Laurence këndoi "You'll Never Walk Alone" nga Gerry and the Pacemakers ku të gjithë këngetarët ju bashkuan në një atmosferë shumë gjallëruese.

/rtsh.al/