RTSH 24 Live

Kuriozitete

Ekspresi italian bën një ofertë për "pavdekësinë" në UNESCO

16/02/2022

Ekspresi italian bën një ofertë për "pavdekësinë" në UNESCO
 
Ekspresi italian nuk është thjesht një dozë kafeine: ai është një ritual social dhe kulturor i konsideruar në gadishull si një thesar kombëtar i denjë për t’u paraqitur në listën e shenjtëruar të trashëgimisë jomateriale të UNESCO-s.