RTSH 24 Live

Lifestyle

Biçikletat elektronike Harley-Davidson do të vijnë këtë vit

23/09/2021

Biçikletat elektronike Harley-Davidson do të vijnë këtë vit

Do të shiten vetëm 650 biçikleta elektronike. Gjysma e tyre në Evropë. Harley Davidson ka njoftuar se do të shesë biçikletën e saj të cilësisë së mirë S1 Mosh / Tribute në Evropë më vonë këtë vit. Modeli retro do të shitet në numër të kufizuar dhe i bën homazh motoçikletës më të vjetër Harley-Davidson nga viti 1903. Me kornizën e saj të zezë prej alumini, gomat e bardha Schwalbe dhe një shalë lëkure ngjyrë kafe, u modelua në mënyrë perfekte. Bateria është e vendosur në zonën e poshtme të kornizës dhe mund të hiqet për karikim. Motori elektrik Brose gjeneron një çift rrotullues prej 90 Nm. Kjo mundëson 4 mënyra drejtimi: modaliteti eko me mbështetje të ulët, mënyra turn për mbështetje të ekuilibruar, mënyra sportive për kthesat dhe kodrat dhe mënyra nxitëse me mbështetje të fortë për ngjitje të pjerrëta.

"Mosh / Tribute" mund të porositet paraprakisht në faqen e internetit, Serial 1, gjysma e 650 kopjeve të planifikuara do të shkojnë në SHBA, ndërsa gjysma tjetër në Evropë. Kushton 5,999 dollarë dhe është planifikuar të dërgohet këtë Krishtlindje.

Përveç "Mosh / Tribute", ofrohen edhe "Mosh / City" (3,499 euro), si edhe "Rush / Cty" (4,699 euro).