RTSH 24 Live

Politikë

VIDEO/ Rama: Çikat e Kosovës kanë zbritur në Vlorë

28/11/2021

VIDEO/ Rama: Çikat e Kosovës kanë zbritur në Vlorë

Kryeministri Edi Rama, ka qenë ditën e sotme në qytetin e Vlorës për 28-29 Nëntorit dhe shënimin e 109-vjetorit të Pavarsisë së Shqipërisë. Zoti Rama ka ndarë me ndjekësit e tij në rrjetet sociale një video të veçantë, siç e quan ai, me çikat e Kosovës. “Pranë Shtëpisë së Flamurit me çikat e Kosovës që kanë zbritur sot në Vlorë”, shkruan Rama krahas videos, ku shqiptaret nga Kosova kërkojnë të bëjnë foto me kryeministrin e Shqipërisë.