RTSH 24 Live

Ekonomi

Njihuni me Këmbimin Valutor, 12 Shtator 2021

12/09/2021

Njihuni me Këmbimin Valutor, 12 Shtator 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë që Euroja dhe Franga Zvicerane nuk kanë pësuar ndryshime. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 102.4                                    Shitet 103.2

Euro:                                   Blihet 121.4                                    Shitet 122

Paundi Britanik :                  Blihet 141.5                                    Shitet 142.5

Franga Zviceriane:               Blihet 111.3                                    Shitet 112.3

Njihuni me Këmbimin Valutor, 12 Shtator 2021