RTSH 24 Live

Lifestyle

FOTO/ Një Dubai që nuk e keni parë kurrë më parë

15/09/2022

FOTO/ Një Dubai që nuk e keni parë kurrë më parë

Shumica e fotografëve preferojnë të tregojnë luksin dhe shkallën e madhe për të cilën njihet Dubai sot, nga rrokaqiejt kolosalë te dunat e larta të rërës dhe brigjet gjithëpërfshirëse, por fotografi Preet Uday tregon një anë tjetër të vendit.  

Uday thotë se i pëlqen që puna e tij ta bëjë vendndodhjen abstrakte, duke treguar vetëm një pjesë të vogël të një skene më të gjerë, diçka që përmbledh një emocion apo dëshirë universale duke ruajtur një paprekshmëri gjeografike.

"Ka një surrealizëm në këtë, ndihet si një vend tjetër," thotë ai. Imazhet e tij përcjellin një ndjenjë të çuditshme të tjetërsisë, të një vendi tjetër apo një kohe tjetër./ CNN

/rtsh.al/