RTSH 24 Live

Teknologji

E Albania do të mbylli në fundjavë shërbimet publike

01/02/2024

E Albania do të mbylli në fundjavë shërbimet publike

 

E Albania njoftoi se do të mbylli në fundjavë shërbimet e saj për publikun. Agjencia Kombëtare e Shoqërisë së Informacionit njoftoi se do të ketë një ndërprerje të përkohëshme të shërbimit duke filluar nga dita e premte ora 20 e mbrëmjes deri ditën e hënë ora 10 paradite. Sipas saj mbyllja e shërbimit po bëhet për të optimizuar shërbimet publike dhe infrastrukturën e tyre.  

 

/ rtsh.al /