RTSH 24 Live

Teknologji

Zuckerberg : “Threads”, rivali i X tani ka 130 milionë përdorues në muaj

02/02/2024

 Zuckerberg : “Threads”, rivali i X tani ka 130 milionë përdorues në muaj

Shërbimi i mesazheve të shkurtra “Threads”, rivali i Meta -s kundrejt platformës X, tani ka 130 milionë përdorues aktivë mujorë.

Deklarata i bë nga shefi i kompanisë Mark Zuckerberg ndërsa prezantoi rezultatet e tremujorit të parë të kompanisë mëmë të “Facebook”.

Kjo tregon se “Threads” ka fituar rreth 30 milionë përdorues të rinj brenda tre muajve.

“Meta” e nisi shërbimin në BE në dhjetor pas disa muajsh vonesë.

Më herët, Zuckerberg tha se parashikoheshin më shumë se 1 miliard përdorues në “Threads”.

Ai theksoi se shërbimi tani po përdoret më shumë sesa gjatë rritjes fillestare afatshkurtër në fillimin e verës së kaluar.

“Threads” është ende i vogël në krahasim me shërbimet e tjera të Meta-s.

Facebook-u tani ka 3,07 miliardë përdorues aktivë mujorë.

Çdo muaj, 3,19 milionë përdorues aksesojnë të paktën një aplikacion nga grupi, i cili zotëron gjithashtu Instagram-in dhe WhatsApp-in.

“Threads” është i ndërlidhur me shërbimin e fotografive dhe videove të Meta-s në Instagram dhe për këtë arsye mund të mbështetet në lidhjet ekzistuese mes qindra miliona përdoruesve.

/ rtsh.al /