RTSH 24 Live

Sociale

“Dita e Dyerve të Hapura”, synohet nxitja e të rinjve drejt arsimit profesional

15/05/2024

“Dita e Dyerve të Hapura”, synohet nxitja e të rinjve drejt arsimit profesional

Shkolla e Mesme Profesionale “Ndre Mjeda” në Bushat, organizoi “Ditën e Dyerve të Hapura”. Në këtë ditë synohej promovimi i kësaj shkolle me qëllim përthithjen e sa më shumë nxënësve të klasave të nënta drejt arsimit profesional.

Në shkollën profesionale “Ndre Mjeda” marrin dije rreth 200 nxënës në drejtimet, Veterinari, Teknologji ushqimore, Bujqësi dhe Ekonomi bujqësore.

Gazetar: Mirsad Rakaj

/rtsh.al/