RTSH 24 Live

Lifestyle

Fotot e rrjedhura tregojnë dizajnin e ri të Tesla Cybertruck

25/01/2022

Fotot e rrjedhura tregojnë dizajnin e ri të Tesla Cybertruck

Disa foto të reja u zbuluan gjatë fundjavës së Tesla Cybertruck, duke na dhënë një vështrim më të afërt të ndryshimeve të dizajnit që kemi parë së fundmi nga larg.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, fotot janë postuar në forumin e Klubit të Pronarëve të Cybertruck dhe kanë frymëzuar mjaft reagime deri më tani.

Siç mund të shihet, është ruajtur e njëjta pamje “jokonvencionale” e prototipit origjinal, me panele të mëdha të sheshta të trupit, kënde të mprehta dhe një xhami masiv.

Por ka pasur disa ndryshime të dukshme mes versionit origjinal dhe atij të tanishëm, mes të cilëve duhen përmendur edhe rrotat, të cilat janë ndër më të dukshmet.