RTSH 24 Live

Politikë

Basha: Të rinjtë e FRPD-së kanë zgjedhur të ardhmen!

26/01/2022

Basha: Të rinjtë e FRPD-së kanë zgjedhur të ardhmen!

Kryetari i PD-së në opozitë Lulzim Basha ka publikuar video nga një takimi me të rinjtë e FRPD-së. Ai tha se rinjtë e FRPD-së kanë zgjedhur të ardhmen dhe kanë qenë ata që kanë sjellë ndryshimin. 

“Me energjinë dhe potencialin e tyre të jashtëzakonshëm, të rinjtë e FRPD kanë zgjedhur të ardhmen, kanë zgjedhur të qëndrojnë, të përballen dhe të fitojnë kundër qeverisë më të korruptuar në Evropë. Kanë qenë gjithmonë të rinjtë ata që kanë sjellë ndryshimin, sot janë sërish gati të ndryshojnë Shqipërinë dhe të ndërtojnë një të ardhme më të mirë” shkruan zoti Basha në rrjetet sociale.