RTSH 24 Live

Politikë

Basha dërgon në KQZ vërtetimin e Gjykatës, se ai është kryetar i PD-së

25/01/2022

Basha dërgon në KQZ vërtetimin e Gjykatës, se ai është kryetar i PD-së

Pas kërkesës së kreut të KQZ-së, Ilirjan Celibashi, Lulzim Basha ka dërguar vërtetimin e Gjykatës se ai është kryetar i PD-së.  Partia Demokratike ka dërguar gjithashtu edhe kërkesën për t’u regjistruar në KQZ për zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 Marsit. PD ka dorëzuar emrat e saj për anëtarë të KZAZ-ve këtë të martë. “Po ju dergoj per njohje shkresen e PD per regjistrim si subjekt politik dhe propozimet per anetare te KZAZ.”- thuhet në njoftimin e PD-së.