RTSH 24 Live

Aktualitet

Vaksinat mbërrijnë në auditore, studentët të interesuar për të marrë dozën nga Pfizer

20/09/2021

Vaksinat mbërrijnë në auditore,  studentët të interesuar për të marrë dozën nga Pfizer

Dyert e univeristeteve këtë vit janë hapur më herët për petagogë dhe studentë.  Pika të posaccme vaksinimi janë ngritur në ambjentet e tyre për të marrë dozat e vaksinave për të pasur një vit akademik të sigurtë nga covid-19. Sipas mjekëve interesi i studentëve ka qenë i lartë dhe deri më tani po përdoren tre lloje të vaksinave. Ndërkohë studentët shprehen se zgjedhin për tu vaksinuar dozat nga Pfizer. 
Studentët dhe stafi akademik do të kenë afat deri në datë 30 shtator për tu vaksinuar në mënyrë që mësimin ta zhvillojnë në auditore.