RTSH 24 Live

Amerika

Udhëheqësit e lartë ushtarakë amerikanë: Do mbrojmë Kushtetutën e SHBA!

13/01/2021

Udhëheqësit e lartë ushtarakë amerikanë: Do mbrojmë Kushtetutën e SHBA!

Në prag të inaugurimit të Joe Biden si President, kreu i Forcave të Armatosura dhe ushtrisë amerikane Mark Milley dhe me firmën e shumë bashkëpunëtore të tij të lartë, bëri thirrje për të respektuar ligjin pas trazirave që i morën jetën disa personave në Washington. Stafi ushtarak amerikan njoftoi të gjithë trupat të jenë në gadishmëri të plotë ditën e inaugurimit të Joe Biden si President, për të shmangur çdo trazirë të mundshme.

Inaugurimi i Joe Biden/ Gjenerali Milley thirrje ushtrisë: T'i