RTSH 24 Live

Kosova

Tensionet në Kosovë, Ambasada e SHBA: Sulmet ndaj Policisë, mediave dhe civilëve të papranueshme!

13/10/2021

Tensionet në Kosovë, Ambasada e SHBA: Sulmet ndaj Policisë, mediave dhe civilëve të papranueshme!

Një zëdhënës i Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Prishtinë në një përgjigje për Gazetën Express ka thënë se Washingtoni është i shqetësuar me mënyrën se si është kundërshtuar sot përpjekja e institucioneve të Kosovës për të vendosur rend dhe ligj në të gjithë territorin e Kosovës.