RTSH 24 Live

Aktualitet

Si do të jetë moti sot, e Premte 30 Korrik 2021

30/07/2021

Si do të jetë moti sot, e Premte 30 Korrik 2021
Meteorologe: Rezarta Xhakollari

Europa Jug-lindore  vijon të ndikohet nga Anticikloni Afrikan i cili po mban te qëndrueshëm me temperatura shumë të larta në vendin tonë .

E Premte, 30 Korrik 2021

Moti do të jetë me diell kthjellime dhe prani të mjegullës në zonën perëndimore. Era do të jetë  me drejtim Veri-Perëndim me shpejtësi deri në 7-12 m/sek në bregdet. Valëzimi do të jetë i forcës 4 me lartësi vale 0,5 deri në 1,5 metër në det hapur. Temperaturat do të jenë të larta.

Temperaturat:

Zona malore      19/39°C

Zona e ulët         17/41°C

Zona bregdetare  20/38 °C

Kosova, e Premte, dt 30 Korrik 2021

Moti do të jetë me kthjellime dhe vranësira të pakta. Temperaturat në ekstremet e tyre do të luhaten 20°C  në mëngjes ndërsa në mesditë deri në 40°C .

E Shtunë, 31 Korrik 2021

Moti do të jetë me diell kthjellime dhe prani të mjegullës në zonën perëndimore. Era do të jetë  me drejtim Veri-Perëndim me shpejtësi deri në 7-12 m/sek në bregdet. Valëzimi do të jetë i forcës 4 me lartësi vale 0,5 deri në 1,5 metër në det hapur. Temperaturat do të jenë me rënie të lehtë.    

Temperaturat:

Zona malore      18/38°C

Zona e ulët         17/40°C

Zona bregdetare  21/37 °C

Meteorologe: Rezarta Xhakollari