RTSH 24 Live

Politikë

Shehaj: Me mua në krye, PD do të kthehet te fitorja

10/06/2021

Shehaj: Me mua në krye, PD do të kthehet te fitorja

Kandidati për postin e kryetarit të Partisë Demokratike, Agron Shehaj shprehet se forca politike që ai përfaqëson nuk do të vijë dot në pushtet nëse nuk ka një plan për shkatërrimin e sistemit të korruptuar. Shehaj premtoi se nëse merr drejtimin e partisë, PD do të mobilizojë shqiptarët kundër korrupsionit. “Demokratët duan që PD të jetë e fortë dhe të marrë pushtetin për të ndryshuar sistemin e korruptuar që po shkatërron Shqipërinë. PD nuk do të vijë dot në pushtet nëse nuk ka një plan për shkatërrimin e sistemit të korruptuar, ndëshkimin e politikanëve të korruptuar dhe të oligarkëve që vjedhin Shqipërinë. Udhëheqja e sotme e PD-së bën gjoja sikur do të luftojë korrupsionin dhe oligarkët. Me mua Partia Demokratike do jetë partia që do mobilizojë shqiptarët kundër korrupsionit dhe kundër oligarkëve që jetojnë me pasuritë dhe paratë publike. Prandaj demokratët duhet të votojnë ndryshimin më 13 qershor, që PD të kthehet tek fitorja dhe tek reformat për të ndryshuar Shqipërinë.”, tha Shehaj.