RTSH 24 Live

Ekonomi

Sezoni veror, ministrisë së Turizmit i shtohen 45 milionë lekë për promovimin e destinacioneve dhe ofertave turistike

17/05/2023

Sezoni veror, ministrisë së Turizmit i shtohen 45 milionë lekë për promovimin e destinacioneve dhe ofertave turistike

Në prag të sezonit të ri turistik 2023, qeveria ka vendosur që të bëjë një rishpërndarje fondesh ndërmjet ministrisë së Financave dhe asaj të Turizmit, lidhur me promovimin e destinacioneve turistike.

Sipas vendimit, ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, në buxhetin e vitit 2023, në programin “Tregu i punës”, do t''i pakësohet fondi prej 45 000 000 lekësh.

“Ministrisë së Turizmit dhe Mjedisit, në buxhetin e vitit 2023, në programin “Zhvillimi i turizmit”, i shtohet fondi prej 45 000 000 lekësh për zhvillimin dhe promovimin e destinacioneve, produkteve dhe diversifikimin e ofertës turistike në turizëm.”- thuhet në vendim.

/rtsh.al/