RTSH 24 Live

Aktualitet

Rindërtohet Kampusi i Universitetit Bujqësor, Rama: Rilindi nga rrënojat, ka 8 godina

23/06/2022

Rindërtohet Kampusi i Universitetit Bujqësor, Rama: Rilindi nga rrënojat, ka 8 godina

Rindërtohet Kampusi i Universitetit Bujqësor. Lajmi është bërë me dije nga kryeministri Edi Rama I cili ka deklaruar se Kampusi është konceptuar nga arkiktekti i famshëm Winy Mass dhe do ketë 8 godina të reja sipas standarteve evropiane që do krijojë mundësi të re për akomodimin e 2200 studentëve.

“Mirëmëngjes nga Kampusi i Universitetit Bujqësor, rilindur nga rrënojat me 8 godina të konceptuar nga arkitekti i famshëm hollandez Winy Maas, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

/rtsh.al/