RTSH 24 Live

Kulturë

Rikthehet panairi i librit, qytetarët duhet të zbatojnë rregullat kundër Covid-19

17/11/2021

Rikthehet panairi i librit, qytetarët duhet të zbatojnë rregullat kundër Covid-19

Një nga evenimentet kryesore të promovimit të dijes çeli edicionin e tij të 24 në Pallatin e Kongreseve. 
Qytetarët do të kenë mundësi  që të bëjnë blerjet  e librave të preferuar por gjithashtu do të kenë mundësi të takojnë  nga afër autorë dhe përkthyes të ndryshëm.
Zëvendës ministrja e kulturës Meri Kumbe u shpreh se ka nisur puna për hapjen e aneksit së biblotekës kombëtare.
Panairi i librit  do të zgjasë nga data 17 deri në 21 Nëntor.