RTSH 24 Live

Politikë

Primaret e “Rithemelimit" të PD-së, kryesia miraton listën me emrat për bashkitë Fushë- Arrëz, Cërrik, Gjirokastër dhe Përmet

23/11/2022

Primaret e “Rithemelimit" të PD-së, kryesia miraton listën me emrat për bashkitë Fushë- Arrëz, Cërrik, Gjirokastër dhe Përmet

Kryesia e “Rithemelimit” të PD-së, miraton listën me emrat e kandidatëve për në Primare, për bashkitë që ende nuk e kishin marrë miratimin.

Lajmi u bë i ditur nga deputetja, Albana Vokshi, pas përfundimit të mbledhjes së kryesisë së “Rithemelimi” të PD-së.

Sipas saj, emrat për bashkitë e mbetura janë:

Në Fushë- Arrëz

Dedë Bajraktari, Hilë Curi, Hilë Kola, Pjetër Qafa, Nikë Deda

Në Cërrik

Ankelida Çela, Servet Duzha

Në Gjirokastër

Enkelejda Muzhi, Denis Kuqi, Shemsho Lamja, Dorian Lami

Në Përmet

Edmont Komino, Niko Shupuli

/rtsh.al/