RTSH 24 Live

Ekonomi

Njihuni me Këmbimin Valutor, 28 nëntor 2021

28/11/2021

Njihuni me Këmbimin Valutor, 28 nëntor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundit Britanik dhe Dollarit, ndërsa Franga Zvicerane ka shënuar rritje. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Euro:                                   Blihet 120.9                                             Shitet 121.6

Paundi Britanik :                  Blihet 142.1                                          Shitet 143.1

Franga Zvicerane:               Blihet 115.1                                              Shitet 116.1

Njihuni me Këmbimin Valutor, 28 nëntor 2021