RTSH 24 Live

Ekonomi

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 Qershor 2021

13/06/2021

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane dhe Dollari kanë shënuar rritje. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 100.9                     Shitet 101.1

Euro:                                    Blihet 122.6                     Shitet 123.2

Paundi Britanik :                  Blihet 142.3                      Shitet 143

Franga Zviceriane:               Blihet 112.3                       Shitet 113

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 Qershor 2021