RTSH 24 Live

Ekonomi

Njihuni me Këmbimin Valutor, 05 Qershor 2021

05/06/2021

Njihuni me Këmbimin Valutor, 05 Qershor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie e Dollarit, ndërkohë Franga Zvicerane dhe Paundi Britanik kanë shënuar rritje. Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                 Blihet 100.7                     Shitet 101.5

Euro:                                    Blihet 122.7                     Shitet 123.3

Paundi Britanik :                  Blihet 142.4                      Shitet 143.3

Franga Zviceriane:               Blihet 111.5                       Shitet 112.4

Njihuni me Këmbimin Valutor, 05 Qershor 2021