RTSH 24 Live

Lifestyle

Në prag të garës ndërkombëtare të vrapimit malor

28/05/2021

Në prag të garës ndërkombëtare të vrapimit malor

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, ka pritur sot përfaqësuesit e klubit sportiv "Kosova Trail Running Association (KTRA)”, Burim Leci, Arineta Mula dhe Krenar Qela, në prag të garës ndërkombëtare të vrapimit malor, "Germia Ultra Trail"

Gara do të organizohet më 13 qershor 2021 në Parkun e Gërmisë në Prishtinë, ndërsa gmbahet në distancë ultra-maratonike.