RTSH 24 Live

Politikë

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale: Do të mbrojmë shtresat në nevojë

20/10/2021

Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale: Do të mbrojmë shtresat në nevojë

Vendimi tjetër i qeverisë i prezantuar nga ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale ka të bëjë me mbrojtjen e kategorive në nevojë nga shtrenjtimi i energjisë, por pa specifikuar se si çfarë do të bëhet konktretisht.

“Jemi duke punuar për të vendosur në një fokus direkt kategoritë në nevojë, grupet vunerabël dhe mbi të gjitha familjet me ndihmë ekonomike, dhe personat që janë me aftësi ndryshe, për t’ju ofruar mburojën sociale të nevojshme" u shpreh ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale Ogerta Manastirliu.