RTSH 24 Live

Rajoni

Ministria e Jashtme e Greqisë: Bisedimet me Greqinë rinisin me 25 janar në Stamboll

11/01/2021

Ministria e Jashtme e Greqisë: Bisedimet me Greqinë rinisin me 25 janar në Stamboll

Ministria e Jashtme e Greqisë ka njoftuar pak më parë se negociatat mes Turqisë dhe atyre do të rifillojnë më datë 25 janar dhe bisedimet do të mbahen në Stamboll. Mediat greke raportojnë se bëhet fjalë për raundin e 61 të negociatave dhe ato nuk do të mbahen në Tiranë, siç u shpreh kreu i ministrisë së Jashtme turke, që do të ishte i gatshëm të merrte pjesë, por në Stamboll.