RTSH 24 Live

Kosova

Kurti: FSK, gati për përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha

11/01/2022

Kurti: FSK, gati për përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, vizitoi regjimentin e parë të Forcave Tokësore të FSK në Gjilan. Aty tha se ushtria e vendit është gati për të marrë përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha. Ndërsa premtoi modernizimin e Forcave të Sigurisë së Kosovës.

“Forca e Sigurisë së Kosovës çdo ditë rritet me kapacitetet e saja duke dëshmuar se është gati për përgjegjësi të reja dhe detyra edhe më të mëdha. Ngritja e ushtrisë është detyrë e jona e përbashkët. Qeveria e Kosovës e merr me shumë përkushtim modernizimin e ushtrisë si në pajisje dhe armatim, ashtu edhe në kushtet e shërbimit”.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, vizitoi regjimentin e parë të Forcave Tokësore të FSK në Gjilan. Aty tha se ushtria e vendit është gati për të marrë përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha. Ndërsa premtoi modernizimin e Forcave të Sigurisë së Kosovës.

“Forca e Sigurisë së Kosovës çdo ditë rritet me kapacitetet e saja duke dëshmuar se është gati për përgjegjësi të reja dhe detyra edhe më të mëdha. Ngritja e ushtrisë është detyrë e jona e përbashkët. Qeveria e Kosovës e merr me shumë përkushtim modernizimin e ushtrisë si në pajisje dhe armatim, ashtu edhe në kushtet e shërbimit”.