RTSH 24 Live

Kosova

Kosovë, nis sot vaksinimi i të moshuarve në shtëpitë e kujdesit

14/04/2021

Kosovë, nis sot vaksinimi i të moshuarve në shtëpitë e kujdesit

Komiteti për vaksinim kundër COVID-19 njofton se sot, procesi i vaksinimit kundër COVID-19 do të vazhdojë me vaksinimin e të moshuarve të vendosur në shtëpitë e kujdesit për të moshuar dhe punëtorët socialë që kujdesen për ta, në komunat ku ka Qendra të këtilla: Prishtinë, Suharekë, Skënderaj, Istog dhe Graçanicë.

Gjithashtu, gjatë ditës së nesërme (14 prill 2021), do të vaksinohen edhe pacientët në dializë, ata të Komunës së Prishtinës në qendrën “1 Tetori”, kurse të tjerët, secili në njësinë e vaksinimit të QKMF-së në komunën ku jeton.

Vaksinimi bëhet nga ora 08:00-19:30.