RTSH 24 Live

Lifestyle

Jay-Z dhe Beyonce janë pronarët e makinës më të shtrenjtë në botë

15/06/2021

Jay-Z dhe Beyonce janë pronarët e makinës më të shtrenjtë në botë

Modeli “Boat tail” është një kabriolet me dy dyer dhe katër vende. Automjeti unik i kushtoi një çifti të fuqishëm rreth 28 milionë dollarë. Ky çmim është më i lartë se çmimi prej rreth 12.5 milion dollarë, me të cilin Bugatti “la Voiture” u shit si makina e re më e shtrenjtë në botë.

Brendësia e makinës është në lëkurë blu, një hije e veçantë e “Blue Ivy”, siç quhet vajza e çiftit të famshëm të martuar. Gjithashtu ka një bagazh prej druri ndërsa në dhomën e pasagjerëve përfshin një frigorifer që mban dy shampanjë, gota, pllaka porcelani dhe tavolina rrotulluese me korniza druri të përshtatshme.

Makina e krijuar në këtë mënyrë është menduar për adhuruesit e udhëtimeve në natyrë. Beyonce dhe Jay-Z ndoshta do të shkojnë në Cote d’Azur ku shpesh qëndrojnë.