RTSH 24 Live

Lifestyle

Helmet paralizuese të botoksit mund të shpërndahen edhe në pjesë të tjera të trupit

27/01/2022

Helmet paralizuese të botoksit mund të shpërndahen edhe në pjesë të tjera të trupit

Helmet paralizuese brenda botoskit mundet të udhëtojnë brenda pjesëve të tjera të trupit tuaj, ka bërë të ditur një studim i ri alarmues. Injeksioni që e sfidon moshën ishte aprovuar në vitin 2002, për t'u injektuar ndërsa që kemikatet e tij që ngrijnë muskujt nuk do të lëviznin prej hapësirës së injeksionit. Në vitin 2009, Administrata Amerikane për Ushqim dhe Barna ka paralajmëruar se kishte një hulumtim rreth helmit të botulizmit - substancë aktive kjo - do të mund të përhapej tutje se sa qelizat që i kishin për objektiv. Por tani, një ekip nga "University of Wisconsin Madison", ka konfirmuar se teoria ishte një eksperiment i paparë shkencor.

Helmet paralizuese brenda botoskit mundet të udhëtojnë brenda pjesëve të tjera të trupit tuaj, ka bërë të ditur një studim i ri alarmues. Injeksioni që e sfidon moshën ishte aprovuar në vitin 2002, për t'u injektuar ndërsa kimikatet e tij që ngrijnë muskujt, nuk do të lëviznin prej hapësirës së injeksionit. Në vitin 2009, Administrata Amerikane për Ushqim dhe Barna ka paralajmëruar se kishte një hulumtim rreth helmit të botulizmit - substancë aktive kjo - do të mund të përhapej tutje se sa qelizat që i kishin për objektiv. Por tani, një ekip nga "University of Wisconsin Madison", ka konfirmuar se teoria ishte një eksperiment i paparë shkencor.