RTSH 24 Live

Kosova

Grenell: Albin Kurti është majtist antiamerikan, kundër Bush, Klinton, Obama dhe Trump

02/03/2021

Grenell: Albin Kurti është majtist antiamerikan, kundër Bush, Klinton, Obama dhe Trump

Deklarata e kryeministrit të ardhshëm Albin Kurti se do ta rishikonte vendimin për hapjen e ambasadës kosovare në Jeruzalem ka shkaktuar reagimin e Richard Grenell, ish-diplomatit të lartë amerikan, emisarit të presidentit Trump që arriti të ulë në një tavolinë udhëheqësit e Kosovës dhe të Serbisë.