RTSH 24 Live

Aktualitet

FOTOT/ Mbikalimi i ri te TEG-u, skema se si do të devijohet trafiku

23/02/2021

FOTOT/ Mbikalimi i ri te TEG-u, skema se si do të devijohet trafiku

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka njoftuar nisjen e punimeve për mbikalimin e TEG-ut dhe rrugët lidhëse të tij. ARSH njofton se automjetet do të lëvizin vetëm në dy korsi pasi njëra prej tyre do të jetë e bllokuar.

 
Sipas këtij institucioni, faza e parë e menaxhimit të trafikut parashikon reduktim të korsive ekzistuese nga 3 në 2, në një gjatësi prej 150m pa hyrë në rrethrrotullimin e TEG-ut.

Mbikalimi i ri te TEG-u, skema se si do të devijohet trafiku

Mbikalimi i ri te TEG-u, skema se si do të devijohet trafiku

Mbikalimi i ri te TEG-u, skema se si do të devijohet trafiku