RTSH 24 Live

Lifestyle

FOTO/ Të shijosh një vakt në 555 metra distancë nga toka, restoranti i pazakontë në Seul

13/09/2022

FOTO/ Të shijosh një vakt në 555 metra distancë nga toka, restoranti i pazakontë në Seul

Restorantet janë kthyer në një vend të preferuar nga njerëzit për të shijuar momente speciale në jetë, e më shumë se ushqimit, tashmë rëndësi i jepet pamjes që ofrohet. Në Seul ndodhet restoranti më i lartë, ku njerëzit e shijojnë ushqimin e tyre të preferuar në 555 metra lartësi. Restoranti ndodhet në katin e fundit të Lotte World Tower, që është ndërtesa më e lartë në Korenë e Jugut dhe ndërtesa e pestë më e lartë në botë. /CNN

/rtsh.al/